A group of friends is sitting around a computer and laughing.

En digital morgondag

Betala med mobilen eller klockan

Att lägga till ditt Morrow Bank Mastercard i en digital plånbok gör vardagen enklare för många med en sak mindre att tänka på. Det är också säkrare än traditionella betalkort, och fungerar på exakt samma sätt som ett vanligt fysiskt kort.

Apple Pay

Apple Pay är ett enklare, snabbare och säkrare sätt att betala i butiker, i appar och online. Allt du behöver är en iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.
A kitchen table with white tulips and plates and glasses with juice and fresh berries

Google Pay

Google Pay™ gör det enkelt, snabbt och säkert att handla i butiken, online eller i appar. Det enda du behöver är en Android-mobil, surfplatta eller smartklocka.
A woman is sitting on a tennis court in a white dress. It looks like there are tennis balls around her, but upon further inspection - they are apples.

Garmin Pay

Med Garmin Pay™ kan du betala enkelt med din Garmin smartklocka. Genom att upprätta Garmin Pay™ använder du en kontaktlös betalningslösning som är en digital version av ditt fysiska kreditkort.

Samsung Pay

Lämna betalkorten hemma, betala med Samsung Pay på din mobiltelefon eller smartklocka.

Om digitala plånböcker

Teknologin som ligger till grund, kräver att du använder Touch ID eller Face ID för identifiering. Din kortinformation sparas inte på enheten och visas heller inte när du betalar.
Det enda som visas på skärmen när du betalar med din mobil eller smartklocka är ett opersonligt kort utan namn och datum. Det betyder med andra ord att ingen kan stjäla känslig information genom att titta över din axel när du betalar.

MDES for Merchants

Morrow Bank stöder MDES for Merchants för de webbplatser som erbjuder detta när kunderna betalar med sitt Morrow Bank Mastercard.

Andra har frågat om...

People walking in a museeum

Säkerhet på nätet

När du handlar på nätet finns det flera saker du bör tänka på. Vi har samlat några goda råd för en tryggare digital vardag.

Använd kreditkortet på resan

Det kan vara smart att alltid ha med sig två kort när man ska ut och resa, både av säkerhetsmässiga och praktiska orsaker.Oavsett om du semestrar i Sverige eller utlandet kan du tjäna på att betala med ditt Morrow Bank Mastercard.

Behöver du hjälp?

Se vanliga frågor och svar för lån

Kontakta oss

Kundservice: 08 403 096 00Måndag - Fredag (09 - 14)Lördag - Söndag och helgdag (stängt)
Är du redan kund hos Morrow Bank kan du också logga in på Mina Sidor och skicka ett säkert meddelande via brevlådan.