Om oss

Morrow Bank är en modern och helt digital bank med 10 års erfarenhet från lån och kredit. Idag har vi kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland, och erbjuder olika typer av lån, kreditkort, sparkonton och försäkringar. På Morrow Bank har vi som målsättning att hjälpa dig att se optimistiskt på morgondagen, oavsett vilka möjligheter och utmaningar den bjuder på. Det är baserat på den visionen vi har hämtat inspiration till vårt namn. Morrow är ett äldre sätt att skriva “tomorrow”, som betyder “morgondag”, eller “imorgon”.

Banken för idag och imorgon.

Våra kunder finns i Norge, Sverige, Finland och Tyskland
Flexibla kreditlösningar sedan banken grundades i 2014.
Effektiva och digitala ansökningsprocesser.
Bra kundservice är kärnan i våra värderingar.
A group of people hiking in the sunrise

Samhällsansvar

Att skapa värde för alla involverade är hjärtat i Morrow Banks strategi.Detta värdeskapande styr också vårt arbete med miljö, sociala förhållanden och bolagsstyrning (ESG-faktorerna), våra mål och nyckeltal.Vi ska uppträda med ansvar för samhället, följa de till var tid gällande lagar och regler, ta klimatutmaningarna på allvar och bidra till en hållbar utveckling och växt.Morrow Bank jobbar systematiskt för att bekämpa ekonomisk kriminalitet, vi ska vara pådrivande för jämställdhet och mångfald, och hjälpa våra kunder att ta ansvar för sin egen situation genom att vara en ansvarsfull långivare.

Våra värdeord

 1. F

  Flexible

  Vi är nyfikna, vi värdesätter olika perspektiv och är öppna för att prova nya saker. Vi ska vara anpassningsbara och alltid jobba för att erbjuda rätt och användarvänliga lösningar till våra kunder.

 2. A

  Ambitious

  Vi sätter upp höga ideal och mål för att leverera bättre produkter och tjänster till våra kunder. Vi gillar engagemang och mobiliserar för att få till det vi vill. Tillsammans ska vi utveckla oss och utmana varandra för att fortsätta förbättra oss.

 3. C

  Competent

  Vi är en bank du kan lita på. Vi är professionella, transparanta och vi använder ett språk som folk förstår. Vi gillar solida lösningar baserade på erfarenhet och insikt.

 4. E

  Effective

  Vi tror på självförklarande och enkla lösningar, både för oss själva och våra kunder.

Våra partners

Vi har ett nära samarbete med solida aktörer som Gouda Reseförsäkring och BNP Paribas Cardif. Utöver detta samarbetar vi också med flera låneförmedlare i de olika länderna.

Vill du jobba med oss?

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att jobba på Morrow Bank. Där hittar du också lediga tjänster som annonseras ut.

Vårt samarbete med Rädda Barnen

På vår sida om socialt ansvar kan du läsa mer om vårt företagssponsoravtal med Rädda Barnen.