Morrow bank Mastercard i tre forskjellige farger
  1. Hem
  2. Artiklar
  3. Nyttnamn

Säg hej till Morrow Bank!

Efter snart 10 år som Komplett Bank är det dags för ett nytt namn, en ny era. Ett namn och en identitet med fokus på framtiden, och en ny morgondag – Morrow Bank. På den här sidan hittar du allt du behöver veta om namnbytet, och hur det påverkar dig som kund. Du behöver inte göra någonting, och din kundrelation påverkas inte av förändringarna.

Vad innebär namnändringen?

Det nya namnet påverkar framförallt det visuella – nytt namn, ny logotyp, ny design på webbplatsen och på nya kreditkort. Information du får från oss kommer också att se annorlunda ut, exempelvis mejl, som skickas från ny avsändare och med nytt utseende.

Utöver det så är det inte mycket som påverkar dig som kund eller din relation till oss. Du behåller ditt existerande avtal, samma konto- och betalningsinformation, och dina villkor är desamma.
Vi har tagit vara på allt det bästa från Komplett Bank, inte minst våra duktiga medarbetare – vi är samma bank som förut, men mer förberedda för en ny morgondag.

Väntar du på nytt kreditkort?

Ditt gamla kort fungerar precis som vanligt, med de samma fördelarna - oavsett om det står Komplett Bank eller Morrow Bank på ditt Mastercard. Du kommer att få ett nytt Morrow Bank Mastercard i god tid före giltighetsdatumet på ditt nuvarande kort går ut*. För tillfället är det inte möjligt att välja vilken färg just ditt kort ska få. Det får helt enkelt bli en överraskning! Samma sak gäller kortet som visas i Apple Pay eller Google Wallet. Ditt nuvarande kort fortsätter att fungera som vanligt.*Kortet skickas till den postadress du har registrerad på Mina Sidor. Så dubbelkolla gärna att det är rätt adress. Se också till att din brevlåda är tydligt märkt med adress och/eller namn så att kortet kan hitta fram.

Vad händer nu?

Namnbytet är genomfört, nya webben är på plats och dina avtal är helt oförändrade. Du behöver inte göra någonting, och du kan logga in på Mina Sidor, använda ditt kreditkort och betala av dina lån precis på samma sätt om förut. Har du frågor kring namnbytet? Här har vi samlat de vanligaste frågorna, så ta ett titt om du hittar svaret där.