A girl sitting on a train taking pictures of the lake outside the window.
  1. Hem
  2. Flexibelt Lan
  3. Billan Utan Kontantinsats

Låna till bil utan kontantinsats

Enligt svensk lag får inte ett billån med säkerhet uppgå till mer än 80% av bilens värde. Det betyder att man måste täcka resten av inköpspriset med en kontantinsats.
Vi erbjuder ett finansieringsalternativ som inte är bundet till vare sig köpesumman eller vilken bilmodell du väljer.Hos oss kan du ansöka om lån på mellan 10 000 - 300 000 kr kronor, utifrån ditt behov.

Kan billån utan kontantinsats erbjuda flexibilitet?

Morrow Banks Flexibelt Lån kräver ingen kontantinsats och lånet har dessutom flexibla återbetalningsvillkor.Du får själv välja i vilken takt du betalar tillbaka lånet, vilket innebär att du kan ha amorteringsfria månader då du endast betalar räntor och avgifter om du så önskar. Möjligheten att ha en amorteringsfri månad kan innebära att du minskar stressfaktorn av att inte klara av att amortera under vissa perioder, men bör inte användas som utgångspunkt för avbetalningen när du ansöker om lån.Vid ett senare skede har du också möjlighet att ta ut mer pengar inom den kreditram du blivit tilldelad. Detta kan till exempel vara till nytta om bilen ska på service eller reparation. Summan du tidigare har amorterat, kan du låna på nytt - utan att behöva ansöka om ett helt nytt lån.Det kallar vi flexibilitet.

Vad kan ett billån utan kontantinsats kosta mig?

Bilhandlare erbjuder oftast en förmånlig nominell ränta på billån med bilen som säkerhet. Oavsett om du väljer ett lån med eller utan säkerhet bör du dock alltid se vad den effektiva räntan för lånet är. Det är den effektiva räntan som ger en bild av vad lånet egentligen kommer att kosta dig.I samband med att du ansöker om lån hos oss fastställs den nominella räntan som vi kan erbjuda dig och i låneofferten du får framkommer även den effektiva räntan, det vill säga de totala kostnaderna för ditt lån. En låneoffert hos oss är aldrig bindande.

Vem kan ansöka om billån utan kontantinsats?

Flexibelt Lån från Morrow Bank kan erbjudas den som har fyllt 20 år, är folkbokförd i Sverige sedan minst 3 år tillbaka och som saknar registrerade betalningsanmärkningar. Du behöver inte ha någon jättehög lön, men en regelbunden inkomst.Du behöver också ett mobilnummer och en personlig e-postadress. Det är viktigt att du anger en giltig e-postadress när du söker lån, eftersom all kommunikation, inklusive information om låneofferten, sker elektroniskt. Också signeringen av kontraktet sker elektroniskt, med ditt BankID.
--Låneexempel: 165 000 kr/ 5 år, nom. ränta 9,55%, eff. ränta 10,59 %, uppl.avgift 495 kr, adm.avgift 35 kr/ mån. Kostnad 45 885 kr, totalt 210 885 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 3 515 kronor under 5 år.